Ontdek de fitgirl in jezelf. En dat ná je veertigste.

Stel je voor: Je blijft makkelijk op gewicht (of valt zelfs af). Je hebt eindeloos veel energie. En je eet de lekkerste dingen.
En dat alleen omdat jíj precies weet wát je moet eten en een superhandig systeem hebt. Net zo makkelijk als iedere dag je tandenpoetsen.

 

 

Vind jij het ook lastig om te merken dat je ouder wordt? En dan vooral het bijkomende ‘verval’ van je lijf?

Je bent de veertig gepasseerd. Je hebt een leuke baan. Of misschien een eigen bedrijf. Je hebt een druk gezin. Een vol sociaal leven.

Je wilt je fit voelen. Er leuk uitzien. Alles uit het leven halen.

Alleen………je lijf laat je een beetje in de steek. Althans: als je het vergelijkt met 10 jaar geleden.

 


 

Komt het je bekend voor dat het met jouw lijf na je veertigste alleen maar bergafwaarts gaat?

X  Je kunt steeds moeilijker op gewicht blijven. Of eigenlijk word je steeds een beetje zwaarder

X  Je bent ’s avonds vaak zo moe dat je de puf niet hebt om nog veel te ondernemen

 Je hebt last van vage kwaaltjes  zoals een opgezette buik of voeten, hoofdpijn of moeilijk naar de wc kunnen

Je bent ’s morgens lang niet altijd uitgerust. En dan moet de dag nog beginnen

X  Je wilt gezonder eten, maar rond een uur of vier ’s middags kun je de koektrommel niet weerstaan

X  Er is zoveel informatie beschikbaar over gezonde voeding. Je is weet écht niet meer wat je nog moet geloven

X  Je hebt niks met van die hype diëten. Die rare ingrediënten kun je bij jou in de buurt toch niet krijgen

X  Je man en je kinderen willen gewóón eten. Ze beginnen al te fronsen bij het woord gezond

 

Je zit echt niet elke week bij de dokter ofzo en hebt niet al te veel te klagen. Alleen het vervelende is dat:

 ! X  Je lontje vaak zo kort is en dat je om niks in huilen kunt uitbarsten

 ! X  Je jezelf onzeker voelt over je lijf. Bijvoorbeeld in de sauna of tegenover je partner

 ! X  Het soms naar boven borrelt. Die diep weggeduwde angst. Angst om serieus ziek te worden

 


 

Voor jou hoeft het niet zo te zijn

 Er is een manier om, ook na je veertigste, volop energie te hebben. Makkelijker op gewicht te blijven en af te rekenen met vage kwaaltjes. Zonder raar dieet, ingewikkeld gedoe of altijd voor jezelf apart te moeten koken.

Dit bereik je met het programma ‘eet je moeiteloos fit, zonder ingewikkeld dieet’  met daarbij mij als persoonlijke coach.

 

Stel je voor dat:

V  je straalt en lekker in je vel zit

V  je vol energie alle dingen kunt doen waar je van houdt

V  je een gezond gewicht hebt dat helemaal past bij jou

V  je in een handomdraai de lekkerste gezonde dingen kookt die iedereen lust

V  je ‘s morgens fit en uitgerust uit je bed komt

V  je precies weet wat voor jou gezond en duurzaam is

V  je met simpele dingen snel en superlekker kookt

V  de woorden ‘volhouden’ en ‘ontzeggen’ voorgoed uit je vocabulaire verdwijnen

V  gezond en regelmatig eten net zo makkelijk is als elke avond je tanden poetsen

En ook dat al je eerdere pogingen om gezonder te eten of af te vallen eindelijk een blijvend resultaat opleveren.

 


 

Hoe kom je daar?

Als je alles al hebt geprobeerd. Verschillende diëten, tips van vriendinnen, uit boeken of van facebookgroepen. Maar niks werkt….dan kan het nog maar aan één ding liggen, het is nog geen gewoonte geworden.

Je mist een handig systeem dat voor jou werkt op de automatische piloot.

Of misschien ben jij nooit zo bezig geweest met gezond eten. Maar besef je na je veertigste dat je lijf er wel om vraagt. Ook dan heb ik ook goed nieuws. Je hoeft niet door de zoektocht heen, die vele andere vrouwen al maakten. Lees verder.

 

Dit zijn je grootste ‘vijanden’

Boodschappen doen en koken kost zoveel tijd. Als je moe uit je werk komt, heb je daar niet altijd zin in. Laat staan als het allemaal nog ingewikkelder wordt. Dat wordt dus niks.

Nog een probleem: je hebt nog nooit een dieet vol kunnen houden. In je eentje aanmodderen vind je lastig. Je bent meer iemand die een stevige stok achter de deur nodig heeft. Anders haak je toch weer af.

Je weet ook dat je het uiteindelijk zelf moet doen. Zelf de motivatie vinden om ervoor te gaan. Maar hoe dan?

 

De oplossing: creëer een systeem dat voor jou werkt

 In het programma ‘eet je moeiteloos fit; zonder ingewikkeld dieet’ ontdek je hoe je jouw eigen systeem zó inricht, dat gezond eten supersimpel wordt. Zodat het jou dag-in-dag-uit ondersteunt naar volop energie en een fit lijf.

 

Dit is iets voor mij

Ik meld me aan

Meld je nu aan

Voornaam

Achternaam

E-mailadres

Telefoonnummer


 

Deze resultaten behaalden anderen met mijn programma’s en workshops

Ilonka (44)
Ik ben met Willieanne gaan werken om me fitter te voelen. Dus wilde ik gezonder gaan eten. Ik vond dat ik al erg m’n best deed. Maar merkte dat ik best vaak twijfelde over dingen. Ik had duidelijkere handvatten nodig dan de boeken die ik al had. Ik volgde Willieanne al langer en wist meteen dat zij mij kon helpen. Mijn grootste inzicht is wel dat vooruitplannen echt heel handig is en veel tijdwinst oplevert. En ik heb bevestigd gekregen dat gezond eten écht invloed heeft op hoe je je voelt. In drie weken tijd was ik al 3,5 kilo afgevallen. Leuk meegenomen. Ik merkte dat het echt heel makkelijk vol te houden was en heel goed te combineren met mijn gezin met drie kinderen. Ik ga voorlopig gewoon door met deze manier van eten. Ik kan het programma zeker aanbevelen aan andere vrouwen (en niet alleen als je 40+ bent trouwens). Willieanne heeft heel veel kennis en kan het praktisch en duidelijk overbrengen. Echt de moeite waard

 

Sylvia (48):
Ik wilde meer handvatten krijgen over wat nu wel of niet gezond is. Ik was in elk geval behoorlijk de draad kwijt omdat er zoveel verschillende informatie wordt gegeven over voeding. Voordat ik begon dacht ik dat het een lastige en moeilijke periode zou worden. Wat me ook nog eens heel veel tijd zou gaan kosten. Het is me zo ontzettend meegevallen. Het is helemaal niet moeilijk. Ik durf eigenlijk wel te zeggen dat het heel makkelijk is. Het was erg leuk om er mee bezig te zijn en de wetenschappelijk achtergronden te leren kennen.  En om dus écht te weten wat nu goed is voor je lijf (en je geest!). Van het resultaat ben ik heel blij geworden. Een fit gevoel en eindelijk die drie kilo eraf die ik zelf maar niet weg kreeg. Ik blijf op hoofdlijnen gewoon doorgaan met mijn nieuwe eetpatroon.

 

Elly (57):
Nu ik de vijftig gepasseerd ben, vind ik het nóg belangrijker om gezond te eten. Niet alleen om fit te blijven. Maar ook om niet te zwaar te worden. Ik was verrast dat je met zulke kleine veranderingen al zoveel teweeg kunt brengen. En dat het er niet alleen om gaat wát je eet, maar ook hóe je eet.  Erg prettig vond ik om te horen dat  ‘slecht’ niet bestaat. Het gaat om de balans. Kortom, een aanrader als je in jezelf wilt investeren.

 

Jos (50):
Ik ben aan het programma begonnen omdat er echt iets moest gebeuren. Ik voelde me altijd afgemat moe. Door die chronische vermoeidheid had ik een enorme drang naar suiker.  Ik was vooraf eigenlijk wel wat sceptisch. Ik dacht ‘dat wordt weer honger lijden en hoe ga ik de tijd vinden om alles zelf te koken’. Mijn allergrootste inzicht was dat je met drie goede maaltijden per dag verder niet veel nodig hebt. Dat groente je basis moet zijn en dat variëren helemaal niet moeilijk is. Ik heb echt lol gekregen in het boodschappen doen en koken. Met het programma heb ik bereikt dat nog steeds heel goed zonder suiker kan. Ik ben onwijs blij dat ik langzaam maar gestaag ook nog gewicht verlies. Mijn energieniveau is veel stabieler geworden. Natuurlijk voel ik nog wel eens moeheid, maar dan ben ik gewoon echt moe. Dat afmattende is weg. Met dit eetpatroon voel ik me echt veel beter.

 

Mirjam (48):
Voor mijn werk als arboconsulent wilde ik meer kennis krijgen over gezonde voeding. Zodat ik mijn cliënten nog betere adviezen kan geven. Ik heb er veel aan gehad. Voor mijn werk. Maar ook voor mezelf. Nu ik wat ouder word, merk ik dat het lastiger is om op gewicht te blijven. Ik wil gezond eten zien als een leefstijl, niet als een dieet. Iets wat je met het hele gezin kunt doen. De tips en informatie uit de workshop waren heel waardevol. Makkelijk uit te voeren ook. Ik vond het heel leuk om op deze manier geïnspireerd te worden en dit te delen met andere vrouwen.

 

 


 


Eet je moeiteloos fit; zonder ingewikkeld dieet

Eet je moeiteloos fit’ is een stap-voor-stap programma waar ik al mijn eigen praktische ervaringen heb ingestopt. Aangevuld met wetenschappelijke achtergronden over voeding en gezondheid, die ik in ruim twintig jaar heb opgedaan.  Ik overgiet dit met een gezonde portie nuchter boerenverstand.

Je ontvangt acht weken lang praktisch toepasbare tips, achtergrondinformatie en recepten. Elke week ontvang je drie lessen. Deze krijg je per mail.

Zo leer je stapsgewijs welke voedingsmiddelen je het beste kunt eten. Hoe je een goed systeem bouwt dat je veel tijd bespaart. En hoe je met makkelijke ingrediënten heerlijke maaltijden bereidt (die iedereen lekker vindt, ook jouw partner en kinderen😉).

Uitgekiende opbouw

Het programma is zo opgebouwd dat je stap voor stap ontdekt hoe je de verschillende maaltijdmomenten kunt invullen. Ik neem je bij de hand zodat je niet alles zelf hoeft uit te zoeken. Ik geef je praktische tips die jou veel tijd besparen. Zodat jij jouw eigen supergezonde eetstijl gaat creëren. Die jou fitter, blijer en energieker maken.

Handige achtergronden

Ik ga jou niet vermoeien met zware biochemische kost. Maar soms is een beetje diepgang nodig om dingen te kunnen begrijpen. En nog belangrijker. Te kunnen toepassen. Daarom voorzie ik je van handige checklists en recepten. Overzichtelijk en compact. Zodat gezond eten voor jou net zo makkelijk wordt als elke dag je tandenpoetsen.

Met drie lessen per week blijf je in de flow zonder dat ik je overvoer. En acht weken is precies genoeg om nieuwe gewoontes te ontwikkelen. Die je voor jou gaan werken. En waar je nog jarenlang plezier van hebt.

 

Dit wil ik

Ik meld me aan

Meld je nu aan

Voornaam

Achternaam

E-mailadres

Telefoonnummer


 


 

Een greep uit wat er allemaal aan bod komt

Je leert jouw exacte drijfveer kennen waarom gezond eten belangrijk is voor jou

V Je krijgt inzicht in je huidige eetsituatie waardoor je gericht de piket paaltjes kunt verzetten

V Je leert welke basisvoorraad handig is om in huis te hebben zodat je nooit misgrijpt

 

En ook

V Ontvang je een handige checklist voor een overzichtelijk voorraadbeheer

V Krijg je tips over handige keukenhulpjes om efficiënt te kunnen werken

V Leer je hoe je op een simpele manier voldoende drinkt zodat jouw lichaam niks tekortkomt

V Krijg je een lijst met voor gezonde drankjes zodat je altijd iets lekkers drinkt

Leer ik jou mijn superhandige systeem voor maaltijdplanning waardoor je heel veel tijd wint

 

En niet te vergeten

Leer ik je alles over sluipsuikers zodat je deze makkelijk kunt omzeilen

Krijg je recepten voor overheerlijke lunches waardoor jij nooit meer zwicht voor een ‘4-uur-cup-a-soup’ moment

Geef ik je tips hoe je slim boodschappen doet en hoe je de juiste keuzes maakt in de supermarkt

V Ontvang je heel veel inspiratie over opbergen en bewaren van eten zodat je altijd iets gezonds in huis hebt

V Leer je alles over voedingswaarden van producten zodat je weet wat je eet (en liever niet meer eet)

V Geef ik je heel veel kooktips zodat koken leuk, leuker, leukst wordt

V Ontdek je hoe je etiketten leest en wat je wel of niet moet geloven

  

En dit had ik nog niet verteld

Je wordt een ster in voorbereiden zodat je ’s avonds na je werk maar weinig tijd kwijt bent

V Je leert alles over gezonde vetten en uit welke producten je ze wel en niet kunt halen

V Ik neem je mee in de ingewikkelde wereld van e-nummers en ontdek je hoe simpel het allemaal is

Je ontdekt hoe je met eten je eigen batterij kunt opladen zodat je ook ’s avonds nog energie hebt

V Je leert dat gezond eten niks met wilskracht te maken heeft zodat jij je nooit meer schuldig hoeft te voelen

Je krijgt volop recepten met ideeën voor het avondeten

V Ik neem je mee in het luisteren naar je lichaam waardoor je nooit meer teveel eet

V Je leert alles over eiwitten en uit welke producten je dit het beste kunt halen

V Je ontdekt waarom vezels zo belangrijk zijn en waar ze allemaal inzitten

 

En tot slot

V Je leert maaltijden samenstellen die verzadigen zodat je nooit meer honger hebt

V Wil je toch iets tussendoor? Je krijgt van mij de juiste recepten voor de lekkere trek

Je ontdekt dat er geen ‘verboden producten’ zijn als je eenmaal doorhebt dat het gaat om wat je wél eet ipv wat je níet eet

V Je leert waarom groenten zo goed voor je zijn en hoe je er heel makkelijk veel meer van kunt gaan eten

V Ik geef je volop recepten voor smaakmakers zodat je elke groente lekker kunt krijgen

V Je leert hoe je stress kunt vermijden waardoor je hormoonhuishouding tot rust komt

V Je ontdekt welke vitaminen en mineralen onmisbaar zijn bij het ouder worden zodat je volop energie houdt

V Je leert welke voedingsmiddelen je hiervoor moet eten zodat je ook voldoende van deze stofjes binnen krijgt

Je krijgt tips voor een goede stoelgang zodat je nooit meer opgeblazen bent

Je krijgt dé basisrecepten die jouw helpen om zonder pakjes & zakjes te koken

V Je gaat een methode ontdekken waardoor je altijd inspiratie hebt voor wat je gaat eten

V Je ontvangt een checklist met dé 10 tips die in geen enkele keuken mogen ontbreken

V Je ontwikkelt zelfvertrouwen zodat je na 8 weken alleen verder kunt

 


 

Waardevolle bonussen twv 347 euro 

 

App-service ter waarde van 97 euro

Tijdens de 8 weken van het programma kun je per app aan mij al je vragen stellen. Ik beantwoord deze vragen binnen een dag. Zo loop je niet vast en hoef je niet te twijfelen over dingen waar je niet helemaal zeker van bent.

Vier keer een coachgesprek ter waarde van 250 euro 

Om jou te ondersteunen in het ontwikkelen van een nieuwe eetstijl hebben wij 4 x keer een coachgesprek. Voor dit gesprek hoef je niet weg van huis, want we doen het via Skype of video-whats-app. Ben je hiermee niet bekend? Dan doen we het gewoon per telefoon. Tijdens deze coachgesprekken kun je al je vragen aan me stellen. Ik denk met je mee hoe je dingen kunt organiseren of hoe je problemen waar je tegenaan loopt kunt oplossen. Bij de start van het programma plannen we de gesprekken meteen in.

 

 


Jouw investering

Jouw investering voor dit waardevolle programma is 747 euro (incl. btw) en dan krijg je ook nog eens de bonussen van ruim 300 euro.

 

Waarom kan ik het je zo voordelig aanbieden?

Ik wil het je makkelijk maken om je fitter, blijer en energieker te voelen. Omdat ik zelf de impact hiervan dagelijks mag ervaren. Dit wil ik met jou delen. En daarvoor jouw stok-achter-de-deur zijn.

Mijn programma’s en workshops worden hooggewaardeerd. Om jou het zetje te geven wat je nodig hebt.

Het is nu het perfecte moment om in te stappen. Er is geen voordeligere manier om te ontdekken hoe je je moeiteloos fit eet; zonder ingewikkeld dieet.

 

Dit wil ik

Ik meld me aan

Meld je nu aan

Voornaam

Achternaam

E-mailadres

Telefoonnummer


 


 

Voor wie is het programma ‘eet je moeiteloos fit’
(en voor wie zeker niet)

Eet-je-moeiteloos-fit is ideaal voor 40+ vrouwen die weten dat gezond eten en goed in je vel zitten met elkaar te maken hebben. Maar die geen idee hebben waar ze moeten beginnen. Of voor vrouwen die geen zin hebben om het wiel helemaal zelf uit te vinden en die graag op een makkelijke manier op weg worden geholpen. Of voor vrouwen die zelf al de nodige veranderingen hebben aangebracht in hun eetstijl maar die graag een stok achter de deur willen om niet terug te vallen in hun vroegere gewoontes.

Als je:

V met weinig tijd gezonder wilt leren koken

V meer kennis wilt krijgen over gezonde voeding

V nieuwe gewoontes wilt aanleren door middel van een slim systeem

V keukentips kunt gebruiken

V inspiratie wilt opdoen voor nieuwe recepten

In al die gevallen is het programma eet-je-moeiteloos-fit ideaal geschikt voor jou.

 

KLEINE WAARSCHUWING VOORAF: als je denkt om met een ‘voorgekauwd maaltijdplan’ even snel een ‘quick-fix’ te doen, is dit geen programma voor jou. Je zult echt zelf aan de slag moeten. Een systeem gaan ontwikkelen wat past bij jouw specifieke situatie. En dat kost in het begin wat doorzettingsvermogen. Dat betekent dat je gemotiveerd moet zijn.

Ik werk alleen met gemotiveerde vrouwen. Vrouwen met een sterke drijfveer. Die bereid zijn om tijd en geld te investeren omdat ze weten dat dit hen leidt naar een fitter en fijner leven.

 


Waarom zou je met mij werken?

 

Ik ben Willieanne van der Heijden, voedingscoach voor 40+ vrouwen. Ik weet wat het is om te kampen met te weinig energie voor alles wat je graag wilt doen, kwaaltjes ‘die er nu eenmaal bij horen als je veertig bent geweest’ en hoe lastig het is om op gezond gewicht te blijven.

Ik heb mijn eigen systeem ontwikkeld waardoor ik mezelf fit voel, goed op gewicht kan blijven én altijd lekker eet. Ik heb al mijn opgedane wetenschappelijke kennis uit mijn studie diergeneeskunde (‘dieren zijn precies als mensen’), mijn ruim 15 jaar ervaring als HBO docent en onderzoeker in humane voeding & gezondheid én mijn eigen ervaring gebundeld in een overzichtelijk programma.

Het is simpel. Je krijgt elke week per mail drie lessen van mij. Met daarin nieuwe informatie, handige tips en checklists, recepten en opdrachten. Acht weken lang. Stap voor stap gaan we samen een nieuwe eetstijl creëren. In je eigen tijd en op jouw eigen tempo. Al je vragen kun je stellen via de app of tijdens de coachsessies.

Ik heb het zo opgezet dat het makkelijk is uit te voeren. In Jip & Janneke taal. Maar toch met voldoende diepgang. Zodat jij gaat ervaren wat gezond eten met je lichaam en geest kan doen. Zodat het de investering driedubbel waard is.

 


 

Je loopt geen enkel risico: 30 dagen niet goed geld terug garantie

Stel het programma sluit niet aan bij jouw behoefte. Of je weet niet zeker of dit iets voor jou is. Geen nood probeer het gerust uit.

Ik heb een onvoorwaardelijke garantie waardoor je kunt deelnemen zonder risico. Als je na 30 dagen om wat voor reden dan ook niet tevreden bent, krijg je je investering terug.

 

 

Ik doe mee

Ik meld me aan

Meld je nu aan

Voornaam

Achternaam

E-mailadres

Telefoonnummer


 

Veel gestelde vragen

 

Wat is een online-programma?
‘Online’ betekent dat je het programma gewoon thuis kunt volgen. Je krijgt per mail de lessen toegestuurd die je in je eigen tijd en je eigen tempo kunt doen. Net als alle opdrachten.

Krijg ik persoonlijke begeleiding?
Uiteraard laat ik je niet je zomaar in je eigen bouillonnetje gaarkoken. Via de app en de online-coachgestprekken kun je al je vragen stellen. Je successen vieren en om steun vragen als je het even niet meer weet.

Hoeveel tijd kost het?
Dat bepaal je helemaal zelf. Natuurlijk kost het aanleren van nieuwe gewoontes wel wat focus en inspanning. Dus zal je op het begin wel wat meer tijd kwijt zijn met boodschappen doen en koken. Maar ik loods je hier optimaal doorheen. De lessen zelf zijn kort. Ook de opdrachten zijn prima uit te voeren in korte tijd. Het is ook niet erg als je even een weekje minder doet. Je doet het op je eigen tempo. Lukt het even niet? Dan neem je even Tijd voor Pauze. En ga je daarna gewoon weer verder. De lessen en opdrachten blijven levenslang beschikbaar.

 Ik wil wel, maar ik vind het best duur.
Vraag jezelf af ‘wat is het me waard’. Daarmee bedoel ik geen euro’s, dat is maar een ruilmiddel. Nee, ik heb het hier over waarden in de vorm van gezondheid, fit zijn en lekker in je vel zitten. En dat uitstralen naar anderen. Geen frustraties, schuldgevoel en twijfels meer over alles wat je eet. Maar zelfvertrouwen, creativiteit en ontspanning in de keuken en tijdens het eten. En dat drie keer per dag, zeven dagen per week. Tof hè?

 Ik loop bij een arts en/of gebruik medicijnen, is het dan wel veilig om te doen?
Een gezonde leefstijl is goed voor iedereen. Zeker als je al wordt behandeld voor een bepaalde aandoening, kan een gezonde eetstijl je in een betere conditie brengen. Mocht je toch nog twijfelen? Overleg het met je arts.

Is het goed vol te houden?
Dit programma is absoluut geen dieet, waarbij ‘dingen niet mogen’. Je verandert je eetstijl in je eigen tempo, passend bij jouw situatie. Zodoende bepaal je ook zelf wat je gaat veranderen en hoe snel je dus resultaten behaald.

Ik heb het erg druk. Is het dan wel iets voor mij?
Nieuwe gewoontes aanleren om fitter en energieker te worden, kost tijd. Mooier kan ik het niet maken. Maar het verdient zich dubbel en dwars terug. Naast een handig systeem om gezonder te gaan eten, krijg je ook nog eens veel meer energie. Het programma is er juist op ingericht om je op een makkelijke manier deze nieuwe gewoontes te laten ontdekken en aan te leren. Op je eigen tempo en in je eigen tijd. Doe gewoon mee want van uitstel komt afstel.

Kan mijn gezin gewoon mee eten?
De informatie en recepten zijn geschikt voor het hele gezin. Het hangt er natuurlijk wel van af wat je vertrekpunt is. Kinderen (en partners) die bijvoorbeeld heel slecht groenten eten, zullen niet gelijk staan te juichen. In het programma geef ik volop tips hoe je de maaltijden zo kunt inrichten, dat je niet het gevoel hebt ‘voor jezelf alleen te koken’. Ga je gezinsleden niet pushen. Maak ze nieuwsgierig. Ze gaan vanzelf vragen of ze ook mogen proeven van al het lekkers wat je gaat maken.

Kun je me garanderen dat ik na het volgen van het programma een blijvend gezond eetpatroon heb?
Nee. Waarom niet? Ik reik jou een kapstok aan door middel van kennis, inspiratie en voorbeelden die je nodig hebt om dingen te gaan veranderen. Maar ik weet natuurlijk niet wat jij gaat doen met alle informatie. Je bent uiteindelijk zelfverantwoordelijk voor het resultaat. Je moet blijven experimenteren en oefenen en er vooral heel veel lol in gaan hebben. De meeste klanten die ik mag begeleiden lukt het om echt blijvend beter te gaan eten. Dus waarom zou dat bij jou niet zo zijn?

Ik ben niet zo’n keukenprinses
Je hoeft helemaal geen chefkok te zijn om mee te doen. Veel belangrijker is dat je de intentie hebt om er het beste van te maken. En om te willen uitproberen. Mocht je een partner hebben die ook vaak kookt? Betrek hem bij het programma en vraag of hij je wil ondersteunen en helpen.

Hoeveel val je gemiddeld af van dit programma?
Dit programma is niet ontworpen als ‘afslankprogramma’. Het programma neemt jou stap voor stap mee naar een gezondere eetstijl. De ervaring leert dat veel vrouwen wel enkele kilo’s afvallen als ze alle stappen doorvoeren in hun nieuwe eetstijl. Een garantie kan ik helaas niet geven. Heb je eenmaal deze nieuwe eetstijl onder de knie? Dan wordt afvallen wel heel veel makkelijker. Ook daar kan ik je bij helpen.

Hoe gaat de betaling in zijn werk?
Als je je aanmeldt, krijg je een factuur per mail thuisgestuurd. Ontvang je geen factuur? Controleer je spambox even of neem contact met me op. Nadat jouw betaling is ontvangen, krijg je de 1e les per mail toegestuurd.

Kan ik dit programma declareren bij de zorgverzekeraar?
Nee. Dit doe ik met voorbedachte raden. ‘Niks voor niks’ is mijn stelregel. De resultaten die je gaat behalen worden vele malen groter indien je heel bewust zelf de investering in tijd en geld hebt gemaakt. Dit is namelijk rechtstreeks gekoppeld aan motivatie.

Ik lust bepaalde dingen niet. Is dat erg?
Nee, dat is helemaal niet erg. Binnen dit programma wordt geen enkel product uitgesloten. Wel wordt er geschoven met hoeveelheden en frequenties. Ik weet zeker dat er voldoende dingen zijn die je wel lust. En misschien voor jou wel een uitdaging om je acht weken open te stellen voor nieuwe dingen😉.

 


 

Meld je nu aan

Wie je ook bent, waar je ook woont of wat je ook doet. Ben jij 40+ en helemaal klaar om te gaan voor meer energie, een gezond lijf en een gewicht dat bij jou past? Wil je ontdekken hoe simpel het is om met een slim systeem gezond, gevarieerd en lekker te eten? Drie keer per dag, zeven dagen per week?

Stap dan NU in het programma ‘eet je moeiteloos fit; zonder ingewikkeld dieet’. 

Liefs, Willieanne

PS. Hoe lang ik het nog voor deze prijs aanbied, weet ik nog niet. Mijn prijs wordt nooit lager. Als je echt wilt, doe je er verstandig aan om NU in te stappen.

Ik doe mee

Ik meld me aan

Meld je nu aan

Voornaam

Achternaam

E-mailadres

Telefoonnummer