Eindelijk
Het is lente!  Tenminste, officieel op papier. Om het echt te voelen, moet je even door de kou heen. Dan hoor je de vogels kwetteren, zie je de eerste bloemetjes boven de grond uit piepen. En voel je dat het licht anders wordt. Voor mij genoeg voor een krachtige Feel Good Respons.

Hoe zit het met jouw Feel Good Respons? Waar wordt jouw geluk door bepaald? Hoor jij bij de groep die geluk beleeft aan hebben? De perfecte baan, dat prachtige huis, die te gekke zomerjas, geld verdienen of een bepaald streefgewicht?

Of laat jij jouw geluk ontstaan door zijn? De warmte voelen van de eerste zonnestraal. Geraakt worden door mooie muziek. Genieten van de wind in je haren. Je dankbaar voelen voor alles wat je hebt?

Mag jou hebben er zijn?
De kunst is omhebbenenzijnsamen te omarmen. Zonder dat ze elkaar in de weg zitten.  Alleen maar ‘hebbedingen’ najagen, zonder te genieten van het hebben zelf, zal jou geen Feel Good Respons opleveren. Maar alleen maar mijmeren over ‘hoe fijn het zou zijn als……… (vul jouw dingetjes in op de stippeltjes)’, brengt je ook nergens. Af en toe moet je in de doe-stand komen en dingen in gang te zetten. Om een diep verlangen te vervullen. Omhebbenenzijn te verbinden.

Als het gaat over gezond eten, worstelen we wat af met die ‘hebben’ en ‘zijn’. Om dat je streefgewicht te ‘hebben’, volgen we blindelings elk nieuw dieet. Zonder te genieten van het eten zelf. Laat staan van het sociale contact dat met eten samengaat. Of je bent murw geslagen door de drukte en stress van alle dag. Je hebt geen puf meer om na te denken over gezonde keuzes. Al het eten en drinken wat een directe kick geeft, verdwijnt als vanzelf in je mond.

Wil je me helpen?
Herken je jezelf in bovenstaande worsteling? Zou je mij dan willen helpen? Ik ben namelijk bezig met een heel gaaf idee. Speciaal voor veertig plus vrouwen. Ik ga een online-programma ontwikkelen; ‘Eet je moeiteloos fit; zonder ingewikkeld dieet’.

Lees nog even verder als je meer wilt weten. Dit programma is geschikt voor jou als je wel wat meer energie kunt gebruiken. Als je worstelt met je gewicht. Zeker sinds je de veertig voorbij bent. Als je last hebt van vage kwaaltje die je nooit eerder had. Kortom, als je diep vanbinnen wéét dat je beter voor jezelf moet zorgen. Omdat je bij anderen al genoeg ellende ziet.

Maar je voelt een grote máár. Je hebt geen idee waar je moet beginnen. Wat is er nu wél en wat juist níet gezond. Je hebt geen zin in honger en ingewikkeld gedoe. Koolhydraten of calorieën tellen. Of dingen moet kopen waarvan je de naam niet eens kunt uitspreken. Laat staan dat je ze bij jou in de buurt kunt krijgen. En laten we eerlijk zijn. Je hebt echt niet de tijd (en zin) om elke dag uren in de keuken te staan. Met een drukke baan, een gezin en een sociaal leven.

Dít is wat je eigenlijk wilt
Je wilt gezond leren eten (en koken) zonder dat er zo’n lading op ligt. Je wilt bij de hand genomen worden en af een toe een vriendelijk doch dwingend zetje krijgen. Je wilt zelfvertrouwen krijgen in de keuzes die je maakt. En een eetstijl aanleren die je makkelijk kunt volhouden. Zodat je je fit voelt met een gewicht dat bij je past.

Ik wil je hier heel graag bij helpen. Want ik weet als geen ander wat voor een Feel Good Respons gezond eten kan geven. Dus ben ik begonnen om al mijn kennis en ervaring in een online-programma te stoppen. Wat jou verder kan helpen. Maar ik kan natuurlijk niet voor jou denken. Daarom het volgende.

Tromgeroffel; en de vraag is….
Stel, je voelt dat je tot de doelgroep behoort. De titel spreekt je aan. Je interesse is gewekt. Wil je dan onderstaande vraag beantwoorden?

Wat mag in het programma absoluut niet ontbreken, waarmee je écht geholpen zou zijn?

Wil je het me laten weten? Stuur een mail naar contact@tijdvoorpauze.nl.

Liefs Willieanne

Ps. Maak je geen zorgen dat je ergens aan vast zit als je deze mail beantwoordt. Je helpt me alleen maar. Geeft ons allebei een Feel Good Respons ;-). Fijn toch?